Izdelki podjetja HTS tentiQ so razviti in izdelani po standardu ISO 9001:2015 v proizvodnem obratu v mestu Kefenrod, Nemčija.

Inovativnost in tehnologija sta v filozofiji podjetja na prvem mestu, sem pa sodijo tudi obsežne in odločilne naložbe za proizvodni proces. Ta trajna inovativna strategija zagotavlja, da dosega podjetje trajno visoko kakovost proizvodnje, učinkovitost in produktivnost.

Osrednja oblika in odlike v izdelavi

Naše zaveze glede kakovosti se zrcalijo v izdelkih, ki jih oblikujemo in izdelujemo. Vsi izdelki podjetja HTS tentiQ so strogo testirani glede strukturnega oblikovanja in vam dajejo garancijo, da ti izdelki zagotavljajo odločne zmogljivosti v celotnem življenjskem ciklusu.

  • Sedež podjetja je v najsodobnejšem proizvodnem obratu, velikem 64.000 m², ki je bil posebej izdelan in zasnovan za izdelavo velikih količin pestre ponudbe začasnih sistemov šotorov in dodatne opreme.
  • Obrat ima zmožnosti in zmogljivosti, za zagotavljanje neprekinjene zmogljivosti proizvodnje, ki izdela na teden do 30.000 m² izgotovljenih začasnih sistemov šotorov in tako zagotavlja visoko povpraševanje po izdelkih in upošteva dogovorjen čas dobave vse leto.
  • Oddelek za zahtevno tehnično oblikovanje in analize ima najsodobnejšo programsko opremo. Sem sodita aplikaciji, kot sta AutoCAD in Strucad, ki sta vodilni v panogi; Stroge zaveze za vlaganje v najsodobnejšo tehnologijo omogoča oblikovanje novih izdelkov in tudi oblikovanje po meri, izdelki pa so najvišje kakovosti in z rešitvami, ki so najbolj konkurenčne, natančno pa ustrezajo zahtevam strank.
  • Obrat, v obliki neprekinjenega toka, je sestavljena iz šestih, posebej zgrajenih proizvodnih dvoran, vsaka pa ima nadglavni sistem žerjavov, tako pa je omogočena brezhibna proizvodnja, od surovega materiala do končnega izdelka.
  • Vsi osnovni deli konstrukcije (stebri, prečniki, lege in okvir čela), so izdelani na petih zelo hitrih CNC (računalniško numerično krmiljenje) robotskih strojih s 5 osmi. Ta napredna proizvodna metoda zagotavlja izjemno natančnost pri izdelavi, rezultat pa so brezhibno proizvedeni končni izdelki.
  • Vsi sestavni deli konstrukcije prestanejo strogo kontrolo kakovosti in končni kontrolni pregled. Po končni kontroli se izdelki zapakirajo, povežejo in pripravijo za izdobavo stranki.
  • Celoten tovarniški sistem je v celoti podprt z infrastrukturnim sistemom, ki je varen za obratovanje, ker nam omogoča, da uspešno in učinkovito izdelamo sisteme šotorov s prostostoječim razponom z dodatno opremo, ki so vodilni na svetu.

Stopite v stik z nami

Videi o proizvodnji