Zakaj mi

HTS tentiQ je svetovno priznana blagovna znamka, ki jih lahko zaupate, da bo udejanjila izbiro, kakovost, svetovni doseg in inovacije za vse stranke po svetu. Podjetje edinstveno združuje osredotočenost na stranke družinsko vodenega podjetja s pionirskimi inovacijami v zasnovi ter naprednimi proizvodnimi postopki.Izbira

Ogromna in raznolika ponudba sistemov začasnih struktur, proizvedenih v naših sodobnih proizvodnih prostorih v Nemčiji. Tovarna lahko proizvede do 60.000 m² novih struktur tedensko, kar omogoča kratke časovne roke ne glede na velikost naročila.Globalni doseg

Lastna tehnična prodajna ekipa, strateško razporejena po svetu, ki zagotavlja lokalno znanje in podporo. Hitra dobava, dostava in postavitev vam je na voljo praktično povsod.Inovacije

Stalne inovacije z novo tehnologijo, materiali in postopki, zagotavljajo optimalno zasnovo in ponudbo. Zasnove segajo od osnovnih majhnih pagod do najbolj neverjetnih, edinstvenih in po meri narejenih poltrajnih struktur. Za projekte po meri je na voljo namenska tehnična ekipa oblikovalcev CAD/CAM in strukturnih inženirjev.Nemška kakovost

Vse izdelke zasnuje in izdeluje podjetje HTS tentiQ v Nemčiji. Sestavni deli so narejeni s CNC-strojem in ročno končno obdelani, vse konstrukcije pa so proizvedene v skladu z evropskimi in mednarodnimi standardi ter certificirane.

Watch video


O podjetju HTS tentiQ


Podjetje HTS tentiQ je leta 2001 ustanovil Heniz Röder, industrijski inovator, ki je v pripravo in rast podjetja vložil skoraj pol stoletja izkušenj in znanja.

Danes podjetje HTS tentiQ velja za vodilno silo v panogi začasnih konstrukcij, ki proizvaja eno največjih in najbolj raznolikih ponudb začasnih in poltrajnih šotorov za dogodke ter začasnih objektov za zasebne in javne sektorje po celem svetu.

Podjetje trenutno zaposluje več kot 170 na mestu Kefenrod visoko usposobljenih delavcev, večina pa jih je pri podjetju HTS tentiQ zaposlena od njegovih začetkov. To vključuje več kot 50-člansko ekipo prodajnih strokovnjakov, ki so strateško razporejeni tako, da pokrivajo vse svetovne regije in zagotavljajo lokalno podporo, ponudbo, distribucijo in, če je potrebno, postavitev.


Rešitve po meri

Zasnovano po vaših zahtevah

Poglejte


History

The family name Röder spans over 50 years association in the tent business, from the pioneering days of Heinrich Röder in 1959 with the design and production of wooden framed tents through to the present day of high capacity production and global distribution of modern day, modular temporary structure systems.


1959

Poslovanje družine Röder s šotori se je začelo zelo zgodaj z dajanjem šotorov z lesenim ogrodjem v najem za uporabo v najemnem inventarju samega podjetja.

1961

Poslovanje družine Röder se razširi na oskrbo tržišča s šotori, ki jih zdaj prodajajo drugim podjetjem, ki dajejo šotore v najem.

1965

Začetna ponudba izdelkov podjetja se razširi z uvedbo jekla. Namesto lesa, se je jeklo začelo uporabljati kot glavni material za sestavne dele ogrodja.

1975

Razvoj in razpoložljivost ekstrudiranega aluminija in zaradi tega občutno zmanjšanje teže v primerjavi z jeklom, se je izkazala uporabniku prijazna alternativa za konstrukcije modularnega sistema šotorov. Uporaba ekstrudiranega aluminija ima dodatno prednost, saj se lahko uporabljajo vgrajeni kanali, ki občutno izboljšajo obliko tako, da lahko kanale "keder" uporabljate za varovanje strehe in pokrival strehe, z uporabo pritrdilnega sistema keder za strešne ponjave je postala nova oblika resničen modularni sistem.

1978

Novo aluminijasto ogrodje s sistemom keder, skupaj z rastočim asortimentom oblik šotorov, postane zelo hitro uspeh poslovanja družine Röder. Da bi lahko iz nenehno rastočega povpraševanja po izdelkih kovali dobiček, je družina Röder odprla novo tovarno, ki je bila namenjena masovni proizvodnji različnih lastnih sistemov šotorov. Tovarna je delovala v domačem kraju družine Röder, Wolferbornu, občina Büdingen, Nemčija.

1984

Nenehen razvoj proizvodnje je omogočil, da se je družina Röder povzpela do pomembnega vodilnega na trgu, vrhunec razvojnega programa pa je vodil do oblikovanja, proizvodnje in predstavitve prvega, 2-nadstropnega, večstopenjskega modularnega šotora na svetu, ki se je lahko v celoti demontiral - še danes pa lahko to obliko najdete v številnih aplikacijah po vsem svetu.

1992

Heinz in Edwin Röder sta na nemški borzi predstavila družinsko podjetje, RÖDER AG.

1993

Večino delnic podjetja RÖDER AG prevzame Klöckner & Co AG. Takrat se družina Röder odreče lastniškim pravicam podjetja.

1994

Heinz Röder konča predajo podjetja na Klöckner & Co AG in zapusti RÖDER AG.

2001

Potem, ko je Heinz Röder zasledoval sedem let druge poslovne interese, je ustanovil novo proizvodno podjetje za posebne, začasne konstrukcije - podjetje RÖDER HTS High Tech Structures KG, ki je znova v mestu Wolferborn, občina Büdingen, Nemčija.

2002

RÖDER HTS KG odpre prve prodajalne v Veliki Britaniji in Franciji.

2003

RÖDER HTS KG odpre prve prodajalne, ki skrbijo za kupce na Srednjem Vzhodu.

2004

RÖDER HTS KG prevzame industrijskega konkurenta HÖCKER STRUCTURES iz mesta Bad Salzuflen, Nemčija. Strateška prilastitev podjetja HÖCKER STRUCTURES je odprla nova tržišča in dodala nove linije izdelkov k portfelju, ki ga je takrat že ponujalo podjetje RÖDER HTS KG.

2005

RÖDER HTS KG in HÖCKER GmbH sta se tudi formalno združili v skupnost z imenom RÖDER HTS HÖCKER GmbH. Isto leto sta se združili tudi proizvodni lokaciji RÖDER HTS in HÖCKER STRUCTURES v novo, najsodobnejšo ustanovo, s površino 42.000 m² in novim sedežem podjetja v mestu Kefenrod, Nemčija.

2006

RÖDER HTS HÖCKER GmbH je odprl prodajno pisarno v Singapuru.

2007

RÖDER HTS HÖCKER GmbH je odprt strateška prodajna mesta v Rusiji in Indiji.

2008

RÖDER HTS HÖCKER GmbH predstavi novo serijo sistemov šotorov, ki so oblikovani tako, da so združljivi z izdelki drugih proizvajalcev.

2009

Družina Röder praznuje 50 let dela v panogi šotorov na sejmu RÖDER HTS HÖCKER GmbH TENT-EXPO 2009. Istega leta predstavijo tudi patentirano konstrukcijo ogrodja iz ogljika / mešane litine kovin.

2010

Uradna predstavitev sistema konstrukcije okvira iz ogljika / mešane litine kovin v povezavi z aluminijem - konstrukcija je zelo lahka in prva modularna tehnologija šotorov s prostostoječimi širinami.

2011

Družinsko podjetje RÖDER HTS HÖCKER GmbH ima predstavništva v 32 državah po vsem svetu. Podjetje je napovedalo nakup dodatnih 22.000 m² zemljišča, ob trenutnih 42.000 m² proizvodnih obratov – to bo zagotavljajo primerne površine za prihodnje širitve. Prva faza bo končana oktobra 2011 s postavitvijo najsodobnejšega proizvodnega obraza, velikega 2.600 m², za proizvodnjo PVC ponjav.

2012

Podjetje RÖDER HTS HÖCKER GmbH ustanovi namenski vojaški in humanitarni oddelek, ki ponuja novo specializirano ponudbo različnih in lahkih zavetij za hitro uporabo, zasnovani, da ustrezajo različnim zahtevam tega specializiranega sektorja.

2015

Ustanovljeno je povezano podjetje HTS Industriebau, specializirano za zasnovo in proizvodnjo hitro postavljivih struktur z jeklenimi okvirji.

2017

Podjetje RÖDER HTS HÖCKER GmbH ponovno lansira vojaški oddelek kot HTS Rapid Deployment Shelters z novim namenskim spletnim mestom.Zasnova in Proizvodnja

Preberite več o naši zasnovi in velikih proizvodnih zmožnostih ter tovarni.

Preberite ve